Nieuwjaarsconcert 75 jaar IJmuider Harmonie

Nieuwjaarsconcert 75 jaar IJmuider Harmonie
©RTVSeaport/Screentshot uit video

Showband IJH / Damiate band Haarlem, Seabreeze bigband en IJhmusementsorkest openen het jubileumjaar met het traditionele nieuwjaarsconcert in het gemeentehuis te Velsen.

Zondag 12 januari om 12.00 zal de showband in samenwerking met Damiate band Haarlem het muzikale startschot geven voor het nieuwjaarsconcert, en tevens het 75-jarig jubileum inluiden. Op het plein en trappen van het gemeentehuis zullen zij vrolijke klanken verzorgen voorafgaand aan het nieuwjaarsconcert.

De burgerzaal is om 12.00 uur open en is gratis toegankelijk. Om 12.30 zal het binnenconcert beginnen. Hier spelen o.a. het IJHmusementsorkest o.l.v. Elivera van Sloten, en Seabreeze bigband o.l.v. Sebastian Ohm. In de pauze is er gelegenheid om een kopje koffie te nuttigen. De IJmuider Harmonie is 11 september 1945 opgericht en viert haar 75 jarig jubileum.