Full Count maakt vrijdag nieuwe start

Full Count maakt vrijdag nieuwe start
foto Mark sassen

Na een pauze van vijf maanden gaat de band Full Count weer in het openbaar optreden. Met een nieuwe zangeres en een aantal nieuwe nummers wil de band zich op vrijdagavond 26 april tijdens Koningsnacht presenteren in café Bartje in Santpoort-Noord.

De tienkoppige coverband heeft de afgelopen maanden vooral gerepeteerd met de nieuwe zangeres Joanna Bridge. Daarbij is er ook aan nieuw repertoire gewerkt, dat vrijdag deels wordt uitgevoerd. Zoals het in dit geval toepasselijke I’m coming out van Diana Ross en een medley uit de roemruchtige film The Blues Brothers.

Joanna was een van de gastmuzikanten tijdens de tribute op 1 december in het Thalia Theater in IJmuiden, dat Full Count organiseerde voor de in augustus plotseling overleden zangeres Natascha Klobedanz.

Met Joanna Bridge, die desgevraagd aangaf haar invalbeurt een permanent vervolg te willen geven, wil Full Count nu een nieuwe start maken. Om te beginnen dus deze vrijdag vanaf 20 uur in café Bartje aan het Dorpsplein. De toegang is gratis. Daarnaast staan onder andere de Vissenloop in IJmuiden op 19 mei en de dorpsfeesten van Driehuis en Santpoort in juli op de agenda.