Huiswerkbegeleiding voor smalle beurs

Huiswerkbegeleiding voor smalle beurs
Foto aangeleverd

De gemeente Velsen wil dat alle jongeren zoveel mogelijk kansen krijgen in het onderwijs. Daarom is er nu de mogelijkheid voor huiswerkbegeleiding voor die middelbare scholieren die de huiswerkbegeleiding niet kunnen betalen.

Daarvoor is de gemeente samen met het instituut Study Consultancy uit Santpoort-Noord het project Huiswerkbegeleiding Plus gestart. Dit is een combinatie van drie keer per week huiswerkbegeleiding en een keer per twee à drie weken coaching en begeleiding thuis. De kosten van Huiswerkbegeleiding Plus worden vergoed.

Huiswerkbegeleiding Plus is voor middelbare scholieren waarvan het inkomen van de ouder(s) ten hoogste 130% van de bijstandsnorm is. Hiervoor wordt een inkomenstoets afgenomen. Daarnaast moet de school aangeven of de huiswerkbegeleiding voor deze leerling op grond van zijn of haar cijferlijst gewenst is. Meer informatie en aanmelding via info@studyconsultancy.nl of 023-5392664.