Theatermanifestatie IJmond zoekt deelnemers

Theatermanifestatie IJmond zoekt deelnemers
© Foto RTV Seaport/PR

Door Stichting Theatermanifestatie IJmond wordt van 12 t/m 15 september in het havengebied van IJmuiden de nieuwe theatervoorstelling ‘Luwte’ gespeeld. Na het succes van Schemering in 2017, dat werd opgevoerd in de tuin van kasteel Assumburg in Heemskerk, werd het tijd voor een nieuw verhaal.

Dit stuk gaat over een kleine gemeenschap op een vergeten stuk niemandsland dat zich staande probeert te houden in een leefomgeving waar ze weinig controle meer over hebben. Een wereld van uitbundige groei en innovatie, maar ook van bijgeloof en willen beschermen wat er is. En de wind, er is altijd de wind.

Ook deze editie wordt weer samengewerkt met spelers, dansers, (beeldend) kunstenaars, decorbouwers, zangers en muzikanten uit de gehele IJmond. Maar ook koren, verenigingen en potentiële samenwerkingspartners kunnen zich aanmelden. Iedereen vanaf 9 jaar is welkom om mee te doen en ervaring is niet nodig.

Aanmelden kan t/m 17 maart 2019 via de website: www.theatermanifestatieijmond.nl