Odd Fellows doneren aan Speeltuin Zeewijk

Odd Fellows doneren aan Speeltuin Zeewijk
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 5 januari werd tijdens de Nieuwjaarsviering van beide loges van de Velsense Odd Fellows in hun gebouw aan de Stationsweg een cheque van € 4048. = overhandigd door de heer Wandrick Koehorst, voorzitter van de gezamenlijke commissie Maatschappelijk Activiteiten, aan twee afgevaardigden van de Speeltuin Zeewijk Natuurlijk in IJmuiden.

Het bedrag werd bijeengebracht door een drietal acties, waaronder de jaarlijkse brocante- en boekenmarkt en de jaarlijkse kerstbrodenactie. Leden van beide loges (de Duinroos- en IJmondloge) hadden zich afgelopen jaar speciaal voor dit goede doel ingezet.

De afgevaardigden van de Speeltuin Zeewijk deelden na ontvangst van de donatie mee dat zij niet alleen dankbaar, maar ook blij verrast waren door de hoogte van het bedrag. De natuur-speeltuin wordt hiermee nog verder opgetuigd met nuttige speeltuigen en andere attributen, waarbij ook gedacht is aan kinderen met een beperking.