Ruïne zoekt historische Halloweenfiguren

Ruïne zoekt historische Halloweenfiguren
Foto: Ruïne van Brederode

Op woensdag 31 oktober van 19.00 tot 21.00 uur vindt op de Ruïne van Brederode de afsluiting van seizoen 2018 plaats met een heus Halloweenfeest voor kinderen van 4 tot ca. 12 jaar en hun ouders. Daarvoor zijn de beheerders en vrijwilligers van de Ruïne op zoek naar mensen die in de huid willen kruipen van Halloween personages met een historisch Brederode-tintje om de kinderen te vermaken. Zo willen we op een ‘geestige’ manier de Heren en Vrouwen van Brederode en andere kasteelbewoners, zoals de kokkin, de tuinman, de arme gevangene, etc. tot leven roepen. Een beetje griezelig, maar niet te eng. Dus lijkt het je leuk om deze avond in (historische) kleding met een Halloweentintje de jonge gasten te vermaken? Meld je dan z.s.m. aan bij de beheerders Rob en Angelique via info@ruinevanbrederode.nl. Vermeld daarbij wat of wie je wilt uitbeelden, evt. met een foto.