RaadspleinTV LIVE 30 november 2017

RaadspleinTV LIVE 30 november 2017

Een korte raadsvergadering waarin toch het nodige werd besproken en besloten, donderdagavond 30 november in het stadhuis Velsen. De integrale uitzending van Raadsplein TV is nu terug te zien.

De stemverklaring van Theresa Marcos (D66), waarin zij uitlegde waarom zij liever geen vlagvertoon in de raadzaal ziet, maakte indruk bij zowel de voor- als tegenstanders van de motie met dit voorstel (begint hieronder op 1.13.30).

Daarnaast ging het in deze raad onder andere over slapen in zomer in de strandhuisjes, een goedkopere zorgverzekering voor minima en de wens om sociale woningbouw in Plan Handgraaf in Santpoort-Zuid. Ook legde Frank Cornet de eed af als steunfractie voor de CU.

Zie de raadsvergadering inclusief beschouwingen en interviews terug in deze uitzending van anderhalf uur:

%d bloggers liken dit: