KNRM op zoek naar vrijwilligers

KNRM op zoek naar vrijwilligers
©Foto RTV Seaport/PR

KNRM-reddingstation aan de Haringkade 2 in IJmuiden houdt op woensdagavond 23 augustus een open avond. Van 19:30 tot 21:00 uur is iedereen welkom om het bemanningsverblijf en reddingboot Nh1816 en Johanna Louisa te bezoeken.

De vrijwillige redders vertellen je deze avond alles over het kosteloze reddingwerk en hoe zij dat uitvoeren. Wist jij bijvoorbeeld dat een overlevingspak van een redder 10 kilo weegt? Dat redders ook mensen op zee helpen als het windkracht 12 is? Er op de Nh1816 120 geredde mensen aan boord passen? De KNRM niet gesubsidieerd wordt en dus afhankelijk is van haar donateurs? En heb je altijd al eens achter het roer van de Nh1816 of Johanna Louisa willen zitten? Dan is dit je kans!
Reddingstation IJmuiden is daarnaast opzoek naar nieuwe vrijwillige bemanningsleden. Wil jij samen met dit enthousiaste team van vrijwilligers het dankbare reddingswerk uitvoeren? Ben jij tussen de 18 en 45 jaar en zoek je een hobby met veel uitdaging en zelfstandigheid? Ben je gedreven en toon je initiatief? Heb je affiniteit met het water en wil je mensen helpen? Dan ben je wellicht het nieuwe bemanningslid voor de reddingboot!