Brocantemarkt op landgoed Beeckestijn

Brocantemarkt op landgoed Beeckestijn
© Foto: RTV Seaport pr

Zondag 20 Augustus wordt op Landgoed Beeckestijn in Velsen-Zuid de tweede Curiosa en Brocantemarkt van dit jaar gehouden. In meer dan 140 kramen worden de leukste oude artikelen te koop aangeboden zoals oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties en andere sfeervolle artikelen van vroeger.
Voor een hapje en een drankje wordt een gezellig terrasje ingericht. De Curiosa – Brocante markt wordt gehouden van 09.00 tot 16.30 uur en de toegang is gratis. Parkeren auto s kost 2 euro. Dit bedrag komt ten goede aan het onderhoud van het park.

brocante markt Brocantemarkt Beeckestijn 2 DSC_6172 DSC_6163 Brocantemarkt Beeckestijn DSC_6160
<
>
© RTV Seaport / Ton van Steijn

%d bloggers liken dit: