Activiteiten tijdens het weekend Dorpsfeest Santpoort.

Activiteiten tijdens het weekend Dorpsfeest Santpoort.

Morgen vrijdag 28 juli gaat het Dorpsfeest Santpoort van start, georganiseerd door de Harddraverij Vereniging Santpoort en Omstreken. De editie 2017 van het Dorpsfeest Santpoort is uitgeroepen tot “Het jaar van de kermis” vanwege het vernieuwde kermisterrein aan de Hoofdstraat. De kermis is vanaf 14.00 u geopend.

Het eerste onderdeel van het Dorpsfeest is de 9e Nacht van Santpoort-wandeltocht van 60 t/m 110 km die vrijdagavond om 20.00 uur van start gaat bij Muziekcentrum Soli

Op zaterdag 29 juli vinden de volgende activiteiten plaats:

Rondje Zandhaas: wandeldagtochten van 5 t/m 50 km

De traditionele Rijtuigen dag start om 10:30 vanaf concoursterrein Brederode en wie wordt de Sterkste van Santpoort? Te volgen vanaf 12.00 uur op de Weyman Weide. Daar vindt ook tussen 16.00 en 20.00 uur De vijfde Bierproeverij Santpoort plaats die overigens is uitverkocht.

‘s Avonds tussen 19.00 en 20.00 uur laten springruiters hun kunsten zien tijden het proefspringen bij de Ruïne van Brederode.

Op zondag 30 juli wordt het programma voortgezet met het Koffieconcert in de Dorpskerk van
12.00 – 14.00 uur.

Het Concours Hippique Santpoort bij de Ruïne van Brederode vindt vanaf 09.00 uur plaats bij de Ruïne van Brederode.
Ook het Schaak-Kroeglopertoernooi ontbreekt dit jaar niet en start bij de Wildeman om 09.45 uur.

De footgolf-competitie is te zien op Weyman Weide vanaf 10.00 en in het clubhuis van Handboogschutterij VZOS kunnen liefhebbers ‘s avonds vanaf 19.00 kennis maken met het handboogschieten.

Voor actuele informatie over de activiteiten en de optredens van het Dorpsfeest kunt u terecht op website www.dorpsfeest-santpoort.nl of download de speciale Dorpsfeest Santpoort App.
RTV Seaport zal de komende week via de website ruimschoots aandacht schenken aan het Dorpsfeest met berichten, foto’s en video’s.