Start Oldstars/Walking Football Telstar

Start Oldstars/Walking Football Telstar
© RTV Seaport / PR

De Witte Leeuwen zijn er voor iedereen, dus ook voor 55-plussers uit de IJmond en dus komt Telstar met het initiatief OldStars/ Walking Football. Woensdag 1 maart is in het Rabobank IJmond Stadion de Kick off. Aanvang 19 uur.

In samenwerking met buurman CareworX (Sport Medisch Centrum) en het Nationaal Ouderenfonds is de afgelopen periode gewerkt aan een totaalconcept. OldStars/ Walking Football heeft plaats binnen de hekken van het stadion in Velsen-Zuid.

Het spel houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Ben jij 55-plusser en geïnteresseerd kom dan 1 maart naar de Kick off, je hoeft die avond nog geen sportkleding mee te nemen. Het is introductie en daarna inschrijven. Aanmelden kan via administratie@sctelstar.nl