Cambuur wint in Velsen-Zuid

Opnieuw slaagde de selectie van trainer Michel Vonk er niet in te winnen in eigen stadion. SC Cambuur bleek te sterk in een koud Velsen-Zuid. Het werd in het Rabobank IJmond Stadion 0-3 voor de ploeg van trainer Rob Maas.

De ploeg uit Friesland was van meet af te sterk voor Telstar. Na bijna veertig minuten werd het 0-1 dankzij Monteiro, die met een schuiver doelman Zonneveld passeerde. Fabian Serrarens startte als invaller na de rust, maar aan het spelbeeld veranderde weinig. Cambuur bleef de sterkere ploeg maar scoorde pas na een kwartier. In de slotminuut werd het nog 0-3.

Na Jong Ajax dus opnieuw verlies voor Telstar. Het vooruitzicht voor de wedstrijd op 2 december in Venlo is er niet beter op geworden.