Telstar kansloos tegen FC Eindhoven

RTV Seaport

Telstar heeft een flink pak slaag gekregen van FC Eindhoven. In Velsen-Zuid kregen de Witte Leeuwen met 5-0 klop. Dat meldt nieuwspartner RTV NH.

Al in de 6e minuut moest Telstar-doelman Cor Varkevisser de 1-0 incasseren. Het was Joey Sleegers die de openingstreffer aan liet tekenen. Niet veel later lag ook de 2-0 al in het Telstar-doel.

Uit een voorzet van Maxime Gunst kopte Anthony van den Hurk de bal buiten bereik van Varkevisser binnen. In het vervolg van de eerste helft kreeg Eindhoven nog een paar goeie kansen, maar de bal ging er niet meer in.

Frank Korpershoek: “Ongelofelijk pijnlijk”
Vlak werd het uit een vrije trap 3-0. Het was Gunst die de bal vanaf een meter of 18 met zijn linkerbeen over de muur wist te krijgen. De 4-0 kwam op naam van Branco van den Boomen en de 5-0 kwam van de voet van oud-Ajax speler Tom Boere.

Ondanks de nederlaag blijft Telstar staan op plek 13 in de Jupiler League.