Telstar wint spektakelstuk van Sparta

RTV Seaport

Telstar heeft in een spectaculaire wedstrijd met 4-3 van Sparta gewonnen.

De wedstrijd ging tot het eind gelijk op. Het was Sparta dat al in de eerste minuut de leiding nam via Paul Gladon. Een paar minuten later was de stand al gelijk door een kopbal van Johan Kulhan op aangeven van Cruz Vicente.

Binnen het half uur nam Sparta de leiding via Johan Voskamp. Wederom een paar minuten later was de stand alweer gelijk door een doelpunt van Jonathan Kindermans. 2-2 was ook de ruststand.

Almubaraki
De Witte Leeuwen kwamen goed uit de kleedkamer. In de 48e minuut schoot Anmar Almubaraki de bal achter de Sparta-doelman. Een halfuur voor het eind was het opnieuw Voskamp die beide ploegen weer naast elkaar schoot.

Twintig minuten voor tijd kroonde Almubaraki zich tot matchwinnaar door de beslissende 4-3 binnen te schieten. Gezien de strijdlust en inzet was de overwinning terecht.

Telstar staat nu elfde in de Jupiler League, maar heeft evenveel punten als FC Emmen op plaats 8.