Telstar verpest carnaval voor VVV Venlo: 3-1

Telstar heeft zondagmiddag met 3-1 gewonnen van VVV Venlo. Door deze overwinning doet Telstar nog volop mee voor de periodetitel in de vierde periode van de Jupiler League.

Telstar kwam al zeer vroeg op voorsprong, via Brands. In de 9e minuut werd het al 2-0 toen Kulhan namens de thuisploeg wist te scoren. Zo’n 20 minuten later leken de Limburgers even terug te komen door een doelpunt van Türk.

Vervolgens gingen de kansen over en weer. In de 91ste minuut tikte Van Essen de genadeklap uit: 3-1.

De club uit Velsen-Zuid/IJmuiden staat nu gedeeld eerste rond de periodetitel. VVV Venlo loopt in de ‘normale’ ranglijst de aansluiting met de top mis en lijkt een eventueel kampioenschap te kunnen vergeten.

Opstelling Telstar: Varkevisser, Correia, Mac-Intosch, Kulhan, Lettinga, Brands, Korpershoek, van Mieghem, Isoufi, Kok, Van Huizen.