Google+ Ontbijt met burgemeester Dales – RTV Seaport
Ontbijt met burgemeester Dales

. Foto : RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

In het kader van het Nationaal Schoolontbijt waren leerlingen uit groep zeven van de Jan Campertschool uit Driehuis woensdagmorgen te gast in de burgerzaal van het gemeentehuis om te ontbijten met burgemeester Dales. Ruim drieduizend basisscholen besteden dit jaar aandacht aan het ontbijt met als thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst’.

Voor het ontbijt dat de kinderen meebrachten betaalde de burgemeester symbolisch een bedrag dat bestemd is voor het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds zorgt er samen met het Jeugdsportfonds voor dat kinderen uit gezinnen met minder geld ook kunnen deelnemen aan sport en kunst en cultuur.

4- JanCampertschool broodmaaltijd - 7- JanCampertschool broodmaaltijd 6- JanCampertschool broodmaaltijd 5- JJanCampertschool broodmaaltijd 3- JanCampertschool broodmaaltijd -7695 1- JanCampertschool broodmaaltijd -7691
<
>
Foto : RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer